Vind jij dat je alles uit het leven haalt? Of denk je dat er meer in het leven zit?
Vind jij dat je alles uit het leven haalt? Of denk je dat er meer in het leven zit?
Altijd al iets voor jezelf willen beginnen?
Maar hoe?
Je kunt wel wat hulp gebruiken? Ik help je op weg!

Klik op de button hieronder.

Wil jij loskomen van jouw financiële onzekerheid en binnen 6 maanden financiële vrijheid realiseren?
Stel dat je zelf kunt bepalen hoeveel uur je werkt en toch hetzelfde of meer kunt verdienen! Ontdek het in de checklist.

Hoe werkt het... 

Stap 1: Download checklist

Hoe zie jij je toekomst? Haal jij alles uit je leven? Weet je het niet? In de checklist help ik jou op weg om de keuze te maken of jij ook klaar bent om op een andere manier aan de slag te gaan!

Stap 2: Bekijk de 3 korte video's

In deze 3 korte video's vertel ik waarom ik het anders heb aangepakt en ook jou daar bij kan helpen!           
Want het kan anders!  Ik weet inmiddels dat op een andere manier van werken mij veel meer plezier en vrijheid heeft gegeven. En ook jij bent het waard!

Stap 3: Boek een vrijblijvend intake gesprek

Als jij na het zien van de video's nog vragen hebt of het nog niet duidelijk is of mijn manier van werken ook voor jou iets kan betekenen, maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek? Laten we kijken of we ook jou leven kunnen optimaliseren! Je bent tot niets verplicht.
Een optimistische houding
is het geheim van succes!
Over mij...
Ik ben Moniek Ladage en werk als zelfstandig ondernemer. Ik wilde altijd al groeien en ontwikkelen en ik merkte dat ik dit ook aan anderen wilde doorgeven. Ik begeleid mensen die ook als zelfstandige doorzetters aan de slag gaan en ook succesvol willen worden, en dat geeft een super gevoel. Ik heb inmiddels een passief inkomen opgebouwd en heb nu de vrijheid waarvan ik altijd al droomde. Door deze vrijheid kunnen we genieten van mooie reizen en zijn dan ook veel op pad met onze camper. De vrijheid die je hebt om in te stappen en weg te gaan is een heerlijk gevoel.
  
Maar voorheen was dat wel anders. Ik werkte als manager in de zorg en was verantwoordelijk voor een grote regio in het land. Ik zat dagelijks 3 uur in de auto om naar mijn werk te gaan, als ik het geluk had niet in een file te komen. Ik hees mij ‘s morgens in de auto, en er ‘s avonds naar huis er weer in. Ik begon ‘s morgens met een volle mailbox, maar eindigde daar eind van de dag ook weer mee! Ik had geen tijd om te genieten van het leven en ik kwam niet toe om de dingen te doen die ik wilde doen. En toen ik merkte dat de waardering ook alsmaar minder werd heb ik mij afgevraagd of ik dat nu echt zo de rest van mijn leven wilde? Dat wilde ik dus niet!

Ik heb toen een besluit genomen! Ik ben weer aan het werk gegaan als verpleegkundige dicht bij huis. En dat was best heel leuk, totdat er een reorganisatie kwam en ik daar niet kon blijven!
En vanaf dat moment heb ik alleen nog maar gedacht, dat ik niets meer wilde laten afhangen van anderen! Ik wilde mijn eigen plan trekken!
Ik ben als zelfstandig ondernemer aan het werk gegaan. Ik wilde het positieve verschil maken en vrijheid voor mijzelf creëren! Ik wilde mijn agenda zelf plannen! Werken wanneer en waar en met wie ik wil!

Uiteraard was dit nog wel even een zoektocht. Ik wilde iets anders, maar ik wist nog niet goed wat? En toen kwam ik iemand op mijn pad tegen, die de mogelijkheden bood waarnaar ik op zoek was. Ik heb de keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan. Ik heb eerst gekozen om dat naast mijn bestaande werkzaamheden te doen. Dit was ook mogelijk, omdat ik vanuit thuis kon werken. Uiteraard was het doorwerken! Tijd vrijmaken! Eerder op staan, later naar bed en alle vrije uren werken aan mijn doel!

En toen mijn waarom duidelijker werd, mijn doelen geformuleerd en ik mijn aan mijn eigen afspraken hield, toen gebeurde het. Mijn business ging groeien! Ik heb toen eerder ontslag kunnen nemen, dan dat ik ontslag kreeg! En dat was een super gevoel!

En ik vind het zo fantastisch dat ik mensen kan helpen die dit ook willen. Dat ik de manier van werken kan doorgeven dat ook zij een eigen business met een passief inkomen kunnen opbouwen!
Diensten
Intake gesprek

30 dagen kickstart

90 dagen programma

Individuele begeleiding
Connect
Moniek Ladage
Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden - 4Ever Balance - Algemene voorwaarden  -  Privacy verklaring
Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden  - 4Ever Balance 
Powered By ClickFunnels.com